01.04.2021
Artvin Ticaret ve Sanayi Odası ilçe ziyaretlerinin ikincisi de Ardanuç ilçesinde yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Meclis Başkanı İrfan Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkanı Okan Gültekin ve Genel Sekreter Yüksel Çoruh’un katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette; ilçe esnafının sorun ve istekleri dinlendi. Esnaf ziyaretlerinden sonra İlçe Belediye Başkanı Yıldırım Demir ziyaretlerinde bulunarak ilçe esnafının sorunları, istekleri ile ilgili istişarede bulunuldu.

 Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt; “İlçe üye ziyaretlerimizin ikincisini Ardanuç ilçemize gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerimiz devam edecek. Ardanuç ilçemizde bulunan üyelerimizin sorunlarını ve isteklerini dinledik. Daha sonra İlçe Belediye Başkanı Yıldırım Demir’i ziyaret ederek istişarede bulunduk. Sayın Belediye Başkanımıza ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz. Ardanuç ziyaretimiz esnasında Yusufeli ilçemiz Dereiçi Köyü’nde büyük bir yangın olduğunu haberini aldık. İlk haberlere göre 50 civarında evin yandığı, hayvanların telef olduğu yönünde. Tek tesellimiz can kaybının olmaması. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” açıklamalarında bulundu.

Bu haber 2447 kez okundu.

Yazan :
Kaynak :

Bu Habere Yapılan Yorumlar ( 0 )
www.08haber.com
Anasayfa - Künye - Foto Galeri - Rehber - Üyelik - Ziyaretçi Defteri - BizeYazın - İletişim - Webtv - 08 Röportaj - Haber Slayt - Güncel - Politika - Eğitim - Röportaj - Yaşam - Sağlık - Magazin - Spor - Kültür - Sanat - Çevre - Ekonomi - Teknoloji - 08Tv Canlı Yayın
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. [All Rights Reserved] 08 Radyo Televizyon Yayıncılık ve Organizasyon A.Ş.'ye aittir.
Dere Mah. Halitpaşa Cad. No:45/2 - ARTVıN - Telefon: (466) 212 68 56
E-Posta: radyo08@hotmail.com