EFOR Spor Salonu Yeni Yüzüyle Hizmete Girdi

03.03.2020
EFOR Spor Salonu Yeni Yüzüyle Hizmete Girdi Artvin’de uzun yıllardır hizmet veren EFOR Spor Salonu el değiştirdi. Vücut geliştirme fitness antrenörü Selçuk Gümüş ve eşi Nurşah Gümüş’ün devraldığı işletme, Artvin Valisi Yılmaz Doruk’un eşi Meral Doruk tarafından kurdelesi kesilerek hizmete girdi.

 Artvin Sabit Osman Avcı Caddesi’nde hizmet veren Efor Spor Salonu yenilenen yüzü ve ekibiyle hizmete başladı. Selçuk Gümüş tarafından devir alınarak hizmete devam eden Efor Spor Salonu, ülkemizde bulunan matem nedeniyle sade bir törenle açılış gerçekleştirdi. Açılışa Artvin Valisi Yılmaz Doruk’un eşi Meral Doruk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Meral Doruk işletmenin açılış kurdelasını keserek  işletme sahiplerine hayırlı olsun temennisinde bulundu. Daha sonra spor salonun gezerek, işletme sahiplerinden bilgi aldı.

İşletme sahibi Selçuk Gümüş, “Haftanın her günü saat 09:00-23:00 arası açık olan Efor Spor Salonu bay-bayan karışık toplamda 3 katlı salonda deneyimli ekibiyle hizmet veriyor.” açıklamasında bulundu

Bu haber 2515 kez okundu.

Yazan :
Kaynak :